Hotelli Kultahippu

Viihdy vieraanamme
Hotelli Kultahippu sijaitsee keskellä Ivalon kylää, kaikkien palveluiden ja kauniin luonnon välittömässä läheisyydessä, Ivalojoen rannalla. Tarjoamme matkailijoille mukavaa majoitusta, monipuolisia ruokaelämyksiä sekä ystävällistä palvelua. Perheyrityksen omistuksessa oleva hotelli on tunnettu lämminhenkisestä ilmapiiristään. Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa.
Hyvin varustellut majoitustilamme tarjoavat mukavat puitteet yöpymiseen. Huoneet ovat kodikkaasti sisutettuja ja valoisia, sopien monenlaiseen makuun. Voit valita parhaiten sopivan vaihtoehdon kahden hengen huoneista tilavampiin perhehuoneisiin tai mini suiteen.

Viihtyisissä aulatiloissamme voit lukea päivän lehdet tai seurata muun maailman tapahtumia TV-ruudulta. Hotellihuoneistamme löytyy TV, langaton Internet-yhteys, suihku (osassa oma sauna), hiustenkuivain ja mukavat sängyt.
Osassa huoneita on lisävuodemahdollisuus. Huoneen hintaan sisältyy myös aamiainen.
Kauttamme voit varata Lapland Safaris-elämysretket ympäri vuoden. Halutessasi pääset nauttimaan myös hotellin saunaosaston kipakoista löylyistä ja takkatulesta. Hotellin vieraille tarjoamme myös ilmaisen pysäköinnin hotellin pysäköintialueelta

Vastaanotto : Ma-Pe 7 - 16 La-Su 8 - 16  Hotelli on avoinna majoittujille normaalisti , tervetuloa.
Sisäänkirjautumisesta aukioloaikojen ulkopuolella tiedotetaan majoittujille henkilökohtaisesti!
 Ravintola on avoinna  Ma-Pe 7 - 15  La-Su suljettu
Seuraa Facebook sivuamme, lounaslistamme ja paljon muuta löydät sieltä helposti.  Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotelli Kultahipusta on loistavat kulkuyhteydet moneen suuntaan. Hotellilta on lentokentälle noin 10 min matka. Ivalon lentokentälle tulee useita yhteyksiä viikossa Helsingistä esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin lennoilla.